dilluns, 12 de juliol de 2010

Revistes Digitals II

Mirar, veure, observar, captar, posar atenció... Són algunes accions indispensables per aquells que tenim professions relacionades amb la creativitat i la comunicació.
Llegir revistes, llibres, còmics... mirar la feina que han fet els altres en portafolis, blogs, exposicions... estar a tent i observar el que ens envolta: cartells, vanderoles, grafittis, ... són algunes tasques que hem de realitzar, a diari i per costum.
Per contribuïr en la causa, en una entrada antiga, vaig confeccionar un llistat de revistes digitals dedicades al disseny l'art i la creativitat. A continuació, una ampliació d'aquesta llista:
  • a! DISEÑO: va començar com una revista dedicada al disseny, i actualment és la principal organització dedicada a la promoció i difució del disseny a Mèxic. La revista no es pot descarregar, però si que es poden llegir alguns articles On-line.
  • Bak magazine: revista en anglès, que dedica cada número a un tema i que es pot descarregar o llegir On-line.
  • be|different: revista digital italiana, molt visual, que, com en el cas anterior, dedica cada número a un tema concret, que és representat des de diferents punts de vista i amb diferents tècniques (fotografia, il·lustració, escultura, col·lage...), i que es pot descarregar en pdf o zip.
  • Made in street: la seva temàtica, com indica el nom, és l'art de carrer i es pot llegir On-line en format pdf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada