dimecres, 20 d’octubre de 2010

Offf torna a Barcelona

Offf fa més d'una dècada, que va néixer com un festival de la cultura post-digital, un lloc de reunió per organitzar la creació contemporània a través d'un programa farcit de conferències, tallers i actuacions dels artistes més rellevants del nostre temps.

S'ha convertit en un esdeveniment de referència a tot el món, i ja s'ha organitzat a Barcelona, Nova York, Lisboa i París,comptant amb artistes de la talla de Joshua Davis, Stefan Sagmeister, John Maeda, Neville Brody, Kyle Cooper, La Cuina Mill, digital, Ben Fry i Casey Reas, Golan Levin, Chris Llet, Rob Chiu, Julien Vallée, Paula Scher, Poynor Rick, Erik Spiekermann, Dvein, Natzke Erik, Vicente Luna, Ze Frank, Alex Trochut, entre d'altres ...


Ja va ser organitzat a Barcelona a mitjans de maig del 2007. Jo hi era! I torna el proper mes de juny amb la precència de Dentsu London, Design is Dead, Eboy, Erik Spiekermann, Jon Burgerman, Joshua Davis, Marc Gómez del Moral, Multitouch Barcelona, Stefan Sagmeister, Villarrosàs, entre molts altres. Visiteu la pàgina Offf Barcelona 2011 per saber-ne més coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada