dissabte, 2 de juny de 2012

Identitat: VA! Associació de Voluntaris de les Valls d'Àneu

A continuació mostro el disseny del logotip per a "l'Associació de Voluntaris de les Valls d'Àneu",  que s'ha creat amb la intenció de promoure el voluntariat a les Valls d'Àneu creant una borsa de voluntaris.


El logotip ha estat creat a partir de les inicials de Valls d'Àneu, que formen la interjecció "VA!"; aquesta ha estat inscrita en un cercle de color magenta, que entre altres coses representa l'ajuda, l'entrega i la bondat. Pretèn cridar l'atenció i incitar al voluntariat, a més de representar l'empenta de les persones que formen par de l'associació.
El propi nom "VA!" serbeix com a crida/reclam acompanyat de frases com "VA! fes-te voluntari/a", "VA! inscriu-te", "VA! participa", "Convocatòria VA!", etc...
A més del logotip, també s'ha dissenyat el cartell per atraure nous voluntaris, i la signatura per al mail.Aprofitant aquest escrit, animo a tothom a participar en la inicitaiva! Podeu contactar amb l'Associació a travès de Facebook: voluntaris.vallsdaneu, Twitter: @VolunVallsDaneu, o per correu electrònic a voluntarisvallsdaneu@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada