dilluns, 20 de maig de 2013

Web: Falles d'Isil

Com comentava en l'entrada Logotip: Falles d'Isil, a part del logo, he dissenyat per a l'Associació de Fallaires d'Isil, la pàgina web, la qual avui em plau presentar: www.fallesisil.cat


Les Falles d'Isil, és una festa d’arrel tradicional que és celebra en un entorn privilegiat i de gran riquesa natural, que s'ha adaptat a l’actualitat, convertint-se en una festa activa i participativa, que ofereix l’oportunitat de gaudir d’una tradició centenària, en un ambient de poble i familiar, on els protagonistes són el foc i les persones. 
Per tal de transmetre aquest missatge en la web, s'ha utilitzat un estil gràfic senzill i minimalista, on s'han deixat de banda els tòpics que representen quelcom tradicional. S'ha plantejat com un espai dinàmic i canviant, format per una retícula que canvia la posició dels elements en cada apartat, sense que això dificulti la navegació. 


Les il·lustracions que apareixen en cada un d'aquests apartats, són fragments de la il·lustració global que s'observa sobre aquestes línies, que representa la festa de les Falles, i cada fragment per si sol, potencia el concepte de l'apartat que representa.
Pretén esser, doncs, un espai informatiu sobre la festa i el seu entorn, així com participatiu per a l'usuari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada